Skoči na vsebino

Nastavite JA-100+ za brezskrbne počitnice

Bliža se čas zasluženih počitnic in počitka, letos pa morda spet kje drugje kot le na svojem vrtu. Če se želite podati na svojo pustolovščino, poskrbite, da bo vaš JABLOTRON alarm v najboljši možni obliki. Poletna sezona prinaša veliko veselja, je pa tudi največje obdobje »nepovabljenih obiskovalcev«.

Serviser lahko alarm preveri na daljavo

Če alarm JABLOTRON ščiti vašo varnost, ni nič lažjega, kot da se dogovorite za servisni pregled s svojim partnerjem za namestitev.

Kot je standard pri visokokakovostnih elektronskih sistemih, vas bo skrb zanje stala minimalno. Tehnik lahko prek oddaljene povezave hitro ugotovi, ali je vse v redu. Na ta način preprosto preveri pravilne nastavitve in funkcionalnost vašega alarma.

Če trenutna situacija zahteva njegovo osebno prisotnost, npr. zaradi zamenjave baterije ali potrebe po popravilu ali zamenjavi nedelujoče naprave, se lahko dogovorite za kratek obisk ob času, ki vam najbolj ustreza.

Avtomatizirajte vse, kar potrebujete

Ali razmišljate o tem, kdo vam bo med dopustom pomagal pri hiši in vrtu? No, vaš tehnik bo. Vsaj figurativno. Nastavi lahko številne samodejne dogodke, ki jih sproži alarm JABLOTRON.

Redno namakanje vrta? Ni problema. Sistem vsako jutro dvigne žaluzije ali zvečer prižge luči. Hiša ni videti zapuščena in tatove odvrača od obiska.

Alarm ne hrani hišnih ljubljenčkov, vendar se lahko dogovorite z dobrimi prijatelji ali sosedi in jim med vašo odsotnostjo dovolite začasni dostop, na primer do vrta, lope ali hiše. Tudi v tem primeru bo vsak njihov premik spremljal vaš alarmni sistem.

Avtomatizacijo lahko uporabite tudi, ko ostanete doma. Odprite garažo tako, da utripate luči avtomobila, pri vstopu v hišo se lučke samodejno prižgejo, ogrevanje pa se vklopi/izklopi po vaših željah.

Takojšen pregled zahvaljujoč aplikaciji

Oglejte si, kaj se dogaja doma, kadar koli želite. Hišo in vrt lahko preverite na daljavo, če imate v sistemu priključene fotodetektorje ali kamere . Sistemske nastavitve lahko spremenite tudi od koder koli s pomočjo aplikacije MyJABLOTRON . Morda bi lahko kurirja pustili skozi vrata ali v garažo, ko vam prinese paket. Potem ga lahko enostavno znova zavarujete in vam ni več treba skrbeti za nič, kar je za vas dragoceno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

4 + 6 =