Skoči na vsebino

Kako konfigurirati JA-100+ da upravlja z žaluzijami v vaši hiši

Ali ne bi bilo super, če bi imeli doma zvestega služabnika, ki bi zanesljivo izpolnil vsako vašo željo? Alarm JABLOTRON zlahka nadomesti to vlogo in naredi vse za vaše udobje. Na vaš ukaz bo naredil, kar želite, takoj ali ob vnaprej dogovorjenem času.

Alarm se vam prilagodi kjer koli na svetu

 Jablotron 100+ centrale imajo programiran način dan / noč . Z njegovo pomočjo je mogoče podnevi ali ponoči nastaviti potrebna dejanja, povezana z različnimi potrebami.

Na primer, zgoraj omenjene žaluzije . Tako, da po mraku nihče ne more poseči v vašo zasebnost, jih bo alarm ob pravem času potegnil navzdol . Hkrati lahko vklopi dovoz do hiše ali orientacijske luči na hodnikih vašega podjetja.

Prav tako je odličen pripomoček za čas vašega dopusta – takšna avtomatizirana hiša je še vedno videti naseljena in tatovi se ji v svojih krogih ponavadi izogibajo.

Avtomatizacija doma ali podjetja

Varnostni sistem mora delovati predvsem kot vaš zaščitnik . Kaj pa, če bi bil to tudi pomočnik, ki bi naredil vse za vaše udobje ? Zmore različne ukrepe, na primer začetek namakanja trate in gredic, nadzor senčil, uravnavanje ogrevanja ali prižig luči natančno po vaših navodilih.

Poleg tega lahko izbirate med več načini za začetek/nastavitev dogodka:

  • kadar koli potrebujete, prek tipkovnice ali aplikacije MyJABLOTRON ,
  • točno na dan in uro po koledarju,
  • uporabite način DAN/NOČ – zahvaljujoč lokaciji GPS sistem natančno ve, kje ste in kdaj sonce vzide in zaide na določenem mestu.

Zbudite se po urniku

Vrnimo se k žaluzijam. Spanje zahteva temo, vendar je zbujanje v temni sobi lahko precej zahtevno. Odpiranje žaluzij naj bo programirano natančno glede na vaše jutranje navade. Ali uporabite bližnjice v sistemu iOS in takoj, ko iPhone vklopi vaš alarm za bujenje, alarmni sistem JABLOTRON hkrati odpre žaluzije in spusti dnevno svetlobo v spalnico.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

3 × two =