Skoči na vsebino

JABLOTRON MERCURY

Pametna rešitev za varnost in zaščito

JABLOTRON Mercury je profesionalni IP varnostni sistem, namenjen zaščiti družinskih hiš, manjših trgovin, pisarn in podjetij.
Sistem z intuitivnim upravljanjem, ki vas bo zaščitil pred vlomi in elementi.

Varnost in zaščita

merkur_1s_web_wide3-1.png

JABLOTRON Merkur lahko lastnika opozori na morebitne vlome (odpiranje oken ali vrat, razbitje steklenih plošč, gibanje ljudi znotraj objekta). Poleg tega lahko zazna neizbežno nevarnost požara ali poplave.

Možnosti nadzora

JABLOTRON Mercury ponuja več možnosti upravljanja, ki jih je mogoče kombinirati glede na želje posameznih uporabnikov. Vse metode so intuitivne, zato se bodo vsi hitro seznanili z njihovo uporabo.
Sistem uporablja logiko semaforja: zelena – IZKLOPLJENO, rdeča – ZAVAROVAN

merkur_ovl_1sa2.png
Tipkovnica
merkur_ovl_2sa2.png
Aplikacija MyJABLOTRON
merkur_ovl_3sa.png
Daljinec
merkur_ovl_4sa.png
RFID kartica / oznaka

Aplikacija MyJABLOTRON

Zasnovan je za pametne telefone (iOS ali Android) in omogoča nadzor in preverjanje alarma od kjer koli. Zahvaljujoč potisnim obvestilom, e-pošti ali SMS-om takoj izveste za vsako opozorilo. V aplikaciji si lahko ogledate aktualne informacije, zgodovino dogodkov in alarmne fotografije.

Apple trgovina Google Play

drsnik.jpg

Daljinski
nadzor alarma

Profesionalna montaža

merkur_5s_web_wide2.jpg

JABLOTRON Mercury je profesionalni varnostni sistem, ki so ga zasnovali in montirali strokovnjaki – naši certificirani inštalacijski partnerji, ki vam bodo zagotovili celovito storitev vključno z naknadnimi rednimi servisnimi pregledi. To zagotavlja zanesljivo in učinkovito delovanje sistema za vašo brezskrbnost in varnost.

Stanovanjska in poslovna rešitev

merkur_6s_web_wide3.png

JABLOTRON Mercury vključuje široko paleto izbirnih komponent in dodatkov, ki prinašajo sodobno varnostno rešitev za domove in mala podjetja.


JABLOTRON Mercury lahko namestite na več načinov. V dokončanih in opremljenih objektih se izvede brezžična inštalacija. Ta metoda je prijazna do notranjosti in ne zahteva nobenih konstrukcijskih sprememb. V novogradnjah in obnovljenih objektih se montaža običajno izvaja s kombinacijo žične in brezžične metode.

IP alarm z dodanimi funkcijami

mercury_trial30v2_en.png

JABLOTRON Mercury uporablja internetni protokol (IP) za prenos podatkov v oblak in nato v mobilno aplikacijo, kar zagotavlja varno, hitro in zanesljivo komunikacijo.


Z oddaljenim dostopom lahko spremljate stanje sistema, prejemate opozorila in izvajate operacije, kot je vklop/izklop alarma prek mobilne aplikacije.


JABLOTRON Mercury je opremljen z integrirano povezljivostjo in samodejno izbere mobilnega operaterja z najboljšo pokritostjo. Zaradi tega je komunikacija alarma odporna na izpade posameznih mobilnih omrežij

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

eighteen − 13 =