Skoči na vsebino

ALARM JABLOTRON – sistem, ki vas med samim vlomom zagotovo ne bo pustil na cedilu!

Vlom v vašo hišo ali podjetje? Nihče od nas si ne želi to doživeti. Alarm pomaga preprečiti te situacije in zmanjšati škodo. Poleg tega, ko je v stavbo res vlomljeno, ste z varnostnim sistemom JABLOTRON lahko prepričani, da vas ne bo pustil na cedilu.

Kaj pa, če je kdo vlomil?

Ste se kdaj vprašali, kako bi se odzvali na vlom v vaše stanovanje in razbita brata z odlomljeno ključavnico? In kar je še huje, ne veste, ali vas v notranjosti čaka le nered ali pa morda nepovabljeni obiskovalec v obliki roparja.

Ne glede na to, ali ste mama z dojenčkom v naročju in še enim otrokom v vozičku poleg vas, družina, ki se vrača z dopusta ali lastnik fitnes centra, vseeno se ne želite srečati z vlomilcem . Ob srečanju se lahko zgodi marsikaj neprijetnega.

Z alarmom JA-100 pa je zgodba povsem drugačna

V enaki situaciji – npr. Nekdo je vlomil v vašo hišo ali podjetje, zahvaljujoč alarmu JABLOTRON ne boste nemočni in prestrašeni stali pred vrati.

Sistem deluje kot dodatne oči, telesni stražar, telefonski odzivnik in obveščevalec v enem.

Raziščimo, kaj se zgodi, ko nekdo vdre na območje, ki ga varuje JABLOTRON-100.

  • Takoj, ko se kakšno steklo zlomi ali se vrata/okna razbijejo, bo sistem sprožil alarm in o težavi boste takoj obveščeni prek sporočila SMS . Alarmna centrala zapisuje skrbno vse dogodke kar vidimo v sami zgodovini. (evidentiranje vseh premikov zunaj in znotraj stavbe, informacije o razbitem steklom, odpira vrata / okna itd.).
  • aplikacijo MyJABLOTRON lahko na daljavo takoj preverite, ali je nekdo dejansko vdrl na vaše območje ali pa je morda tatu odgnal zvok alarma in je pobegnil. kamerami, povezanimi s sistemom, si lahko v aplikaciji ogledate predogled trenutnih dogodkov v živo, kot tudi minutni video posnetek iz dogodka alarma (30 sekund pred dogodkom in po njem).
  • Če je alarmni sistem povezan s centrom za sprejem alarmov (ARC), se operaterji odzovejo na alarm 24 ur na dan in nemudoma pošljejo intervencijska vozila, da preverijo stanje. Vse to se zgodi, tudi če ste trenutno na počitnicah ali kjer koli drugje brez signala mobilnega telefona, torej bi o alarmu izvedeli šele kasneje, ko bi spet dobili signal mobilnega telefona. Vsekakor priporočamo, da intervencijska enota ARC -ja vedno preveri alarmne dogodke.

Če povzamemo, naj bi bil varnostni sistem preventivni. Vendar vas bo zanesljivo zaščitil tudi v skrajnem primeru vloma.

Ne prepustite svoje varnosti naključju.

Obrnite se na pooblaščenega inštalacijskega tehnika, ki vam lahko pripravi ponudbo prilagojeno Vam in vaši situaciji. Uporabite široko paleto funkcij, vključno z avtomatizacijo doma/podjetja. Alarm JABLOTRON je vaš zvest zaščitnik in služabnik.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

thirteen − thirteen =