Skoči na vsebino

Alarm in otroci – premišljena zaščita, preprosto upravljanje, stalen pregled

Varen in udoben dom

So otroci že prišli iz šole? So zjutraj pozabili zapreti hišo? So vrtali z novim vrtalnikom, ki smo ga kupili včeraj? Kako zagotoviti, da ne gredo sami v bazen? Ali preživijo celo popoldne na internetu, preden se vrnem? Je to vaša izkušnja? Imate tudi vi glavo, polno starševskih skrbi? K sreči vam je v pomoč alarm JABLOTRON. In tudi otroci ga povsem enostavno nadzorujejo.jablotron_ban_multi_web_zpatky-do-skoly_2108_responzivni_640x290.jpg

Vsakodnevne obveznosti, skrb za družino in hišo, načrtovanje, da bo vse potekalo brez težav – to ni lahka naloga. Moramo imeti pregled in biti na tekočem. V idealnem primeru bi morali biti na dveh mestih hkrati. Kako ne bi znoreli zaradi tega? Zakaj torej ne bi uporabili sposobnega in zanesljivega pomočnika, varnostnega sistema, ki lahko naredi veliko več kot da vas le zaščiti pred vlomom.

Spremljanje, poročila, varnost in preprečevanje

Kako vam lahko alarmni sistem  JABLOTRON  olajša življenje?

  • Ali greste v službo, preden otroci gredo v šolo? S pomočjo aplikacije MyJABLOTRON lahko   od koder koli enostavno preverite, ali so ob odhodu pozabili vključiti alarm, po potrebi pa lahko  to storite tudi na daljavo .
  • Ni pomembno, če vas otroci po vrnitvi iz šole ne pokličejo. Takoj, ko  pridejo domov in sprožijo alarm, boste na mobilni telefon prejeli obvestilo. S fotodetektorjem  ali  video kamero  v sistemu lahko  v aplikaciji enostavno preverite , na primer, ali so prispeli sami ali s prijatelji.

Zahvaljujoč možnosti razdelitve stavbe na največ 15 različnih odsekov (omejen dostop) in  dodelitvi posameznih pravic dostopa do vsakega odseka , lahko jasno  določite, kje imajo otroci dostop in kje ne.  Tudi če pozabite zakleniti omejena območja, boste o tem takoj izvedeli in lahko pravočasno ukrepate, če bodo otroci šli, na primer v:

  • delavnice,  kjer shranjujete drago in nevarno orodje ter vsa druga možna orodja (kosilnico, vrtalnik, žago, ostre in koničaste predmete itd.) ali vnetljive snovi, kot so barve, laki, razredčila, industrijski alkohol itd.,
  • shrambe čistil  (otroci verjetno ne bodo pospravili :), vendar vam ni treba skrbeti za preverjanje čistilnih in razkužilnih sredstev),
  • bazen  na vrtu-če je pokrit, lahko uporabite detektorje odpiranja vrat (magnete); zunanji bazen lahko varujete z zunanjimi senzorji gibanja ali infrardečimi pregradami.

Dostop, elementi in starševski nadzor

Ne odpirajte nikomur, ki ga ne poznate . Vsi smo to slišali neštetokrat, tako kot naši otroci. Mogoče je babica, morda pa ne. Tudi tukaj  lahko pomaga alarm JABLOTRON , zahvaljujoč možnosti priključitve  video kamere  na sistem.

  • Tudi otroci lahko spremljajo prenos v živo v aplikaciji MyJABLOTRON in preprosto ne spustijo tujcev v hišo.

Požar, voda ali plin  –  Detektorji okolja  nenehno spremljajo okolje v prostorih in poročajo o vseh sumljivih spremembah.

  • Takoj prejmite obvestilo o nesrečah ali posledicah nepremišljenih otroških iger in preprečite lahko večjo škodo. Predvsem pa  zaščitite življenje in zdravje svojih otrok,  ko so sami doma.

Ne nazadnje si lahko ogledate, kdaj in kako dolgo otroci gledajo televizijo ali brskajo po internetu, bodisi v računalniku ali mobilnem telefonu.

  • Prek  aplikacije MyJABLOTRON  in programabilnih alarmnih izhodov lahko tudi na  daljavo izklopite izbrane vtičnice  in tako onemogočite Wi-Fi, televizijo ali druge naprave, za katere ne želite, da jih otroci uporabljajo v vaši odsotnosti (štedilnik, pralni stroj itd.) .

Enostavno upravljanje

Otroci dobro poznajo  načelo semaforja  , zato bodo  takoj razumeli  nadzor alarma . Rdeča = ustavite se / ne vstopite, zelena = ste prosti / lahko greste. Za uporabo alarma si niti ni treba zapomniti kode. Če želite pooblastiti, preprosto namestite  praktičen obesek  za ključe na bralno tipalo tipkovnice.

Ponujamo vam profesionalne prilagojene rešitve. Ne oklevajte in stopite v stik s pooblaščenim partnerjem za namestitev in se dogovorite o namestitvi po vaših željah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

ten + 18 =