Skoči na vsebino

Kako alarmni sistem JABLOTRON 100+ ščiti podjetja

Primer varovanja bencinske črpalke brez osebja

Projekt takšne bencinske črpalke vključuje zaščito in daljinsko spremljanje plačilnih strojev, priključenih na črpalke za gorivo. V kolikor se kdo loti vdora v plačilni avtomat.JA-100sistem takoj sproži signal in na daljavo poskrbi, da se denar iz plačilneg stroja umakne in zaklene z električno ključavnico, intervetje pa so obveščeni o točni lokaciji poizkusa vdora.

Inteligentna požarna varnost za osebje in skladišče

preko požarnih senzorjev Jablotron 100+ sistem spremlja požarno varnost v vseh prostorih po skladiščih. preko zunanje avtomatike PG sistemov je povezan z regulacijo sistemov za samostojno gašenje.V kolikor se pojavi požar JA-100+ sistem takoj z glasno sireno obvesti osebje in vključi sistem za samostojno gašenje…Naj sistem Jablotron skrbi za vašo požarno varnost medtem ko vi opravljate druge poslovne zadeve..

Lastniki restavracij naj se sprostijo

Pravilno shranjevanje hrane pri nizkih temperaturah je ključnega pomena za zagotavljanje kakovostne varne hrane, pa naj bo to v restavraciji s hitro prehrano ali v vrhunski restavraciji.V profesionalnem poslu gre lahko narobe veliko stvari, okvarjen tarmostat ali odprti hladilniki izpad električnega toka , lahko povzročijo ogromno škodo lastnikom restavracij.Kot varuh nastopi sistem Jablotron 100+ , ki s temperaturnimi sondami vseskozi preverja temperaturo v različnih hladilnikih in jih spremlja celo z temperaturnimi grafi. takoj ko opazi morebitne nepravilnosti pa lastnike restavracij obvesti ali preko sms obvestil ali pa kar preko aplikacije MY Jablotron, da naj takoj preverijo hladilnike….

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja