Skoči na vsebino
Na zalogi v skladišču

Immax NEO 07712L – LED RGB+CCT Zatemnitvena žarnica NEO LITE Smart E27/9W/230V Wi-Fi Tuya 2200 – 6500K

Prijavite se za ceno

Pametna zatemnitvena LED žarnica deluje na varni in zanesljivi brezžični komunikaciji prek Wi-Fi.
Izbirate lahko med 16 milijoni barv, zahvaljujoč funkciji RGB, poleg tega pa bo LED tehnologija prihranila do 80% stroškov energije.

Opis izdelka
Izdelek, ki ga ponujamo, je vrhunska pametna zatemnitvena LED žarnica, ki bo vaš dom spremenila v pravo svetlobno umetnino. Zasnovana je na varni in zanesljivi brezžični tehnologiji Wi-Fi, kar zagotavlja enostavno upravljanje in brezhibno delovanje.Ena izmed ključnih prednosti te izjemne žarnice je njen širok spekter barv, saj lahko izbirate med kar 16 milijoni barvnimi odtenki, ki jih omogoča funkcija RGB. Poleg tega pa boste prihranili do kar 80% stroškov energije, saj uporablja visoko učinkovito LED tehnologijo.Z žarnico boste ustvarili popolno vzdušje v svojem domu. Lahko povežete več žarnic in lučk ter jih sinhronizirate, da dosežete čudovite barvne kombinacije ali pa preprosto prilagodite barvno temperaturo svetlobe, da se prilagodi vašim trenutnim potrebam.

Za vaše udobje je žarnica združljiva z različnimi platformami, vključno z iOS, Android, Amazon Alexa, Apple Siri in Google Assistant. S tem boste imeli popoln nadzor nad osvetlitvijo vašega doma, ne glede na to, katero napravo uporabljate.Naša žarnica prinaša tudi izjemno vrednost. S svojo močjo, ki ustreza klasični žarnici z močjo 60W, zagotavlja svetlo in prijetno osvetlitev prostora.Vrhunsko delovanje žarnice pa je le del naše širše ponudbe. Naša aplikacija Immax NEO PRO je osrednje orodje za upravljanje vašega pametnega doma. Deluje na globalni platformi Tuya, ki omogoča enostavno integracijo vseh pametnih naprav v vašem domu. Poleg osvetlitve ima aplikacija tudi napredne funkcije za upravljanje varnostnih elementov, kot so alarmi, kamere in različni varnostni senzorji.Naša aplikacija je uporabniku prijazna in podpira jezik, ki ga že uporabljate na svojem telefonu. Tako je upravljanje pametnega doma preprosto in intuitivno.

Za vrhunsko osvetlitev in udobno upravljanje pametnega doma izberite našo pametno zatemnitveno LED žarnico in aplikacijo Immax NEO PRO. Postanite mojster svetlobe v svojem domu in uživajte v prijetnem, varčnem in raznolikem ambientu. Ne zamudite priložnosti za izboljšanje vašega domačega okolja, saj je naša ponudba neprekosljiva!

Parametri

Proizvajalec Immax NEO
E27
Topla belaHladna bela
2200 K; 6500 K
9 W
60 W
806 lm
LED tehnologijaZatemnitvenoPametna razsvetljavaRGBTUYAWi-Fi
Povprečna življenjska doba 25000 h
240 °
100000 ON/OFF
Višina 110 mm
Vrsta žarnice A60
Premer 60 mm
0,067 kg
Število kosov v pakiranju 1
Napetost 230 V
F
Garancijska doba 36 mesecev

NAVODILA IMMAX

Teža 1 kg